Dato: 16.11.2019
Platebehandling Stansing Sveising Rørbehandling Pulverlakkering Produktutvikling Montasje
|

Unimetall AS har siden 1972 levert produkter til kvalitetsbevisste kunder. Vi har nå et meget moderne mekanisk verksted, og har kapasitet og utstyr til å levere produkter og tjenester til en rekke fagområder. Produksjonsanlegget har varmtlager og er på 3000kvm. Vi har gode parkeringsmuligheter for både vogntog og semitrailere.

Unimetall AS skal være en problemløser, og i samråd med kunden tilrettelegges en løsning som er rett i forhold til ønsker og behov.


Telefon: 31 28 31 80
Telefaks: 31 28 58 94
Send epost 

Spikkestadvn. 167
N-3430 Spikkestad
» KartUforpliktende jobb-
forespørsel.

Spør gjerne hvis du har et spesialoppdrag.

» Jobb forespørsel

Vi er i dag 23 personer der alle har riktig fagkompetanse til sitt område. Mange har mer enn 40 års erfaring fra bransjen, noe som gjør at de kjenner markedet og hvilke typer problemstillinger kundene står ovenfor.

Unimetall AS utvider stadig sin eksisterende maskinpark med moderne utstyr. I tillegg er det gode rutiner for vedlikehold av gamle maskiner. Nyinvesteringer har i stor grad vært roboter og håndteringsautomater. Dette har gjort produksjonen mer automatisert, og ført til økt effektivitet, kapasitet, kvalitet og sikkerhet. Ved å satse på automatisering er Unimetall AS også fleksible.  Kunden kan dermed få levert en prototyp på kort tid. Hvis det skulle oppstå endringer i prosessen, har 
Unimetall AS korte omstillingstider. Resultatet blir raske og riktige leveranser.